Kedves Megrendelőink! INGYEN szállítunk 8.000FT felett!

Rólunk

Rólunk

Történetünk egyetlen motorral indult útnak

Ma már 14 országban vagyunk jelen termékeinkkel. A cég elődjével lassan már 30 éve a piacon. Minden motor Magyarországon készül, a mai napig. Ahol az elhivatás stabil lábakon áll.

A műanyag kismotort, ami szinte mindannyiunk kedvenc gyermekkori játéka és amit rengeteg gyermek hajt ma is világszerte, egy kis budapesti garázsban alkottuk meg.

Hosszas tervezgetés után született meg a prototípus, amely még a kislányomnak készült. Hamar kiderült, hogy a környéken sok gyermek szeretne még ilyen mocit, így indult el a garázsban a sorozatgyártás. Napjainkban a MotoKidZ Magyarország, Európa és a Közel-Kelet elismert műanyagjáték-gyártója.. Kizárólag minőségi EU alapanyagokkal dolgozunk. Odafigyelünk olyan szempontokra, mint a környezettudatosság és a társadalmi felelősségvállalás.

– Neizer Laszlo –

A magyar kismotor, amely lendülettel halad előre a fejlődés útján. Miközben mindvégig a szórakozásra, játékos tanulásra és fejlődésre helyezi a hangsúlyt. Megtisztelő számunkra, hogy családi vállalkozásként a 100. magyar Forbes magazinban szerepelhettünk.

Rólunk mondtátok

Legfrissebb bejegyzéseink